Belépés tagoknak › társkereső / irodai társközvetítés

Irodai Prémium tagság

a hagyományos társközvetítés

Irodai társközvetítés 3 lépésben:
  • 1Regisztrálj!
  • 2Válassz saját személyi tanácsadót!
  • 3Ismerkedj, randevúzz!

Először vagy itt?
Csatlakozz hozzánk!

Regisztrálj Facebookkal!

Az ismerőseid nem látják, és soha nem posztolunk a nevedben!

vagy töltsd ki az alábbi mezőket:
Nemed:
Regisztrálj

A regisztrációval elfogadod az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat.

társkereső pár
Irodai – hagyományos - társközvetítés, vagy online társkeresés?

Megfogalmaztad magadban, hogy változtatni szeretnél az eddigi életeden, elhatároztad, hogy társat keresel. A dolgok jó kimenetelében való derűs bizakodással tekintesz az események elé. Felvetődik azonban számos kérdés a terved kivitelezésével kapcsolatban. Online vagy irodai társközvetítés?

Milyen lépcsőfokokat lépsz meg a társközvetítés módjának kiválasztásáig?

Valami módon közre kell adni szándékodat a világ felé, tehát regisztrálj! Ezzel bekerülsz a társközvetítés folyamatának első fázisába, felfigyelhetnek rád a társkeresők, és te is felfigyelhetsz a - szintén valamilyen társközvetítés reményében – az oldalon regisztrált társkeresőkre. Lehet, hogy online tapasztalattal már rendelkezel, de nézzük most a lehetőségeidet az irodai társközvetítés szemszögéből!

A irodai társközvetítés előnyei:

A hagyományos – irodai – társközvetítést választó párkeresőkkel személyes kapcsolatban állunk. Tudjuk róluk a legalapvetőbbet: nem valamiféle fantomok, hanem valós személyek. A beszélgetéseink során mi, - a társközvetítés elhivatottságát valló irodavezetők - fontos információk birtokába jutunk a társkeresők személyiségével, életkörülményeivel, elvárásaival kapcsolatban, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy az igényeknek megfelelő partner kiválasztásában a társközvetítés szerepének magas színvonalon eleget tegyünk. Felsorakoztatjuk az igényeidnek megfelelő partnerjelölteket, azonban a személyes találkozás dönti el, hogy ki nyeri el végül a kegyeidet.

Az irodai társközvetítés átlagosan négyszer nagyobb hatékonysággal működik, mint az online társkeresés!

A társközvetítés az irodáinkban teljes diszkréció és rendszeres, személyre szabott szakmai segítségnyújtás mellett működik. A sikeres társközvetítés érdekében garantáljuk az állandó kapcsolattartást és a társkeresőkkel való rendszeres konzultációt.

Komoly kapcsolatot kereső, leinformálható ügyfélkörből választhatod ki irodáinkban a számodra szimpatikus jelölteket.

Az irodai társközvetítés lehetőséget ad számodra ahhoz, hogy mind az irodai Prémium tagság leinformált párkeresői, mind az online társkeresők közül válogathass. Nem hagyható azonban figyelmen kívül az a tény, hogy az online társkeresők adatainak leinformálhatóságára nincs olyan mértékű garancia, mint a irodai társközvetítés módszerét választók esetében, hiszen az online szolgáltatást igénybe vevő ügyfeleinket nem ismerjük személyesen. A klasszikus társközvetítés során valódi, hiteles információkat kaphatsz az adott iroda vezetőjétől, megkönnyítve ezzel számodra a legszimpatikusabb klubtagok kiválasztását. Ez jelenti a legfőbb garanciát arra, hogy jól döntesz, ha az irodai társközvetítés mellett teszed le voksod.

A Prémium tagságú társközvetítés érdekében kérd a hozzád legközelebb eső iroda segítségét!

Örömmel állunk rendelkezésedre:

Cronos társközvetítés irodáinak listája »

A legjobb választás számodra a klasszikus társközvetítés!

Regisztrálj most!

Ajándék kreditek!

Az irodai társközvetítés ügyfeleként 10000 Ft értékű ajándék krediteket kapsz, mellyel különböző kényelmi szolgáltatást vehetsz igénybe a társközvetítés rendszerén belül.

Ezek a következők:

  • kiemelt megjelenés,
  • a találati lista elejére kerülés,
  • telefonszám kiadás, valamint
  • VIP-szektorunkba kerülés.

Ingyenes telefonszámok!

Szolgáltatásaink közül élhetsz az ingyenes telefonszám kérelemmel. Az online társkeresőkkel szemben neked, mint a klasszikus társközvetítés ügyfelének, lehetőséged van arra, hogy megkaphasd társközvetítő irodánkon keresztül a számodra szimpatikus klubtagok telefonszámát, Ez a szolgáltatás egészen addig rendelkezésedre áll, ameddig a társközvetítés során – az egy éves klubtagsági időn belül - meg nem találod párod.