Belépés tagoknak › társkereső / irodai társközvetítés

Irodai Prémium tagság

a hagyományos társközvetítés

Irodai társközvetítés 3 lépésben:
  • 1Regisztrálj!
  • 2Válassz saját személyi tanácsadót!
  • 3Ismerkedj, randevúzz!

Először vagy itt?
Csatlakozz hozzánk!

Kérjük töltsd ki az alábbi mezőket!
Nemed:
Társkeresés megkezdése

A regisztrációval elfogadod az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat.

VAGY
Regisztrálj Facebookkal!
társkereső pár

A Prémium tagságú társközvetítés érdekében kérd a hozzád legközelebb eső iroda segítségét!

Örömmel állunk rendelkezésedre:

Cronos Társkereső Irodák ›

A legjobb választás számodra a klasszikus társközvetítés!

Irodai – hagyományos - társközvetítés, vagy online társkeresés?

Megfogalmaztad magadban, hogy változtatni szeretnél az eddigi életeden, elhatároztad, hogy társat keresel. A dolgok jó kimenetelében való derűs bizakodással tekintesz az események elé. Felvetődik azonban számos kérdés a terved kivitelezésével kapcsolatban. Online vagy irodai társközvetítés?

Milyen lépcsőfokokat lépsz meg a társközvetítés módjának kiválasztásáig?

Valami módon közre kell adni szándékodat a világ felé, tehát regisztrálj! Ezzel bekerülsz a társközvetítés folyamatának első fázisába, felfigyelhetnek rád a társkeresők, és te is felfigyelhetsz a - szintén valamilyen társközvetítés reményében – az oldalon regisztrált társkeresőkre. Lehet, hogy online tapasztalattal már rendelkezel, de nézzük most a lehetőségeidet az irodai társközvetítés szemszögéből!

A irodai társközvetítés előnyei:

A hagyományos – irodai – társközvetítést választó párkeresőkkel személyes kapcsolatban állunk. Tudjuk róluk a legalapvetőbbet: nem valamiféle fantomok, hanem valós személyek. A beszélgetéseink során mi, - a társközvetítés elhivatottságát valló irodavezetők - fontos információk birtokába jutunk a társkeresők személyiségével, életkörülményeivel, elvárásaival kapcsolatban, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy az igényeknek megfelelő partner kiválasztásában a társközvetítés szerepének magas színvonalon eleget tegyünk. Felsorakoztatjuk az igényeidnek megfelelő partnerjelölteket, azonban a személyes találkozás dönti el, hogy ki nyeri el végül a kegyeidet.

Az irodai társközvetítés átlagosan négyszer nagyobb hatékonysággal működik, mint az online társkeresés!

A társközvetítés az irodáinkban teljes diszkréció és rendszeres, személyre szabott szakmai segítségnyújtás mellett működik. A sikeres társközvetítés érdekében garantáljuk az állandó kapcsolattartást és a társkeresőkkel való rendszeres konzultációt.

Komoly kapcsolatot kereső, leinformálható ügyfélkörből választhatod ki irodáinkban a számodra szimpatikus jelölteket.

Az irodai társközvetítés lehetőséget ad számodra ahhoz, hogy mind az irodai Prémium tagság leinformált párkeresői, mind az online társkeresők közül válogathass. Nem hagyható azonban figyelmen kívül az a tény, hogy az online társkeresők adatainak leinformálhatóságára nincs olyan mértékű garancia, mint a irodai társközvetítés módszerét választók esetében, hiszen az online szolgáltatást igénybe vevő ügyfeleinket nem ismerjük személyesen. A klasszikus társközvetítés során valódi, hiteles információkat kaphatsz az adott iroda vezetőjétől, megkönnyítve ezzel számodra a legszimpatikusabb klubtagok kiválasztását. Ez jelenti a legfőbb garanciát arra, hogy jól döntesz, ha az irodai társközvetítés mellett teszed le voksod.

Ajándék kreditek!

Az irodai társközvetítés ügyfeleként 10000 Ft értékű ajándék krediteket kapsz, mellyel különböző kényelmi szolgáltatást vehetsz igénybe a társközvetítés rendszerén belül.

Ezek a következők:

  • kiemelt megjelenés,
  • a találati lista elejére kerülés,
  • telefonszám kiadás, valamint
  • VIP-szektorunkba kerülés.

Ingyenes telefonszámok!

Szolgáltatásaink közül élhetsz az ingyenes telefonszám kérelemmel. Az online társkeresőkkel szemben neked, mint a klasszikus társközvetítés ügyfelének, lehetőséged van arra, hogy megkaphasd társközvetítő irodánkon keresztül a számodra szimpatikus klubtagok telefonszámát, Ez a szolgáltatás egészen addig rendelkezésedre áll, ameddig a társközvetítés során – az egy éves klubtagsági időn belül - meg nem találod párod.

A ctk.hu weboldalunk Sütiket és egyéb látogatáskövetési technológiákat használ, hogy javítsuk a böngészési élményt, valamint személyre szabott tartalmat és célzott hirdetéseket jeleníthessünk meg, és megérthessük honnan érkeznek és mit szeretnének látogatóink. További információk
További lehetőségek
Mindet elfogadom