Belépés tagoknak › társkereső / társkereső randi tippek

Randi tippek

Először vagy itt?
Csatlakozz hozzánk!

Regisztrálj Facebookkal!

Az ismerőseid nem látják, és soha nem posztolunk a nevedben!

vagy töltsd ki az alábbi mezőket:
Nemed:
Regisztrálj

A regisztrációval elfogadod az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat.

társkereső pár

Randi tippek társkeresőknek az első találkozáshoz!

Amikor első találkozóra sor kerül partnereddel már viszonylag sok és használható információval rendelkeztek egymásról, a korábbi levélváltások, a telefonbeszélgetések, vagy a személyi tanácsadó tájékoztatása alapján. Tehát az első randin valószínűsíthetően már két "virtuális ismerős" ül majd egymással szemben.

Randi előtt
 • Érdemes a randi előtt az internet vagy a személyi tanácsadó segítségével telefonszámot cserélnetek, és beszélgetnetek egymással. A mobil szám ismerete hasznos lehet akkor is ha esetleg késtek a találkozóról vagy bármi más közbejön, így biztosan el tudjátok érni egymást.
 • A randi előtt semmiképp ne add ki a másik félnek sem a lakcímedet, sem a munkahelyed címét és egyéb fontos elérhetőségedet! Gondolj csak bele, ha nem ő az, akit keresel (és ezt közlöd is vele), és ő esetleg többet vár a dologtól a randit követően, így biztosan nem tud majd semmilyen formában zaklatni.
Mikor jön el az ideje a randinak?
 • Az első randit akkor érdemes beiktatni, amikor kiváncsiságotok meghaladja azt a szintet amit az interneten, a személyi tanácsadótól vagy a telefonbeszélgetések során szerzett információk nyújtanak, szeretnétek a másikat fizikai valójában, személyesen is megismerni.
 • A kapcsolatfelvételtől számítva az első találkozóig eltelhet akár néhány nap, de akár 1-2 hónap is!
 • Fontos, hogy a saját tempódnak megfelelően kerüljön sor az első találkozásra, ne hagyd magad se siettetni, se visszafogni!

Randi Etikett

 • Mindenképpen menj el a megbeszélt randira! Ha esetleg a távolból nézve partnered nem tetszik, ne fordulj sarkon! Tiszteld meg a másik felet azzal, hogy megjelensz, hiszen ne feledd, ő is a társkereső klub ugyanolyan tagja, mint te! Számodra is csalódást okozna, ha a kiszemelted faképnél hagyna az első randi alkalmával!
 • Értesítsd a randi partneredet, ha mégis közbejönne valami, vagy késnél!
 • A randi-etikett fontos eleme a megfelelő öltözet megtalálása. Minden esetben nyerő lehet az unásig közhelyesített "sportosan elegáns" ruházat, hiszen így szinte biztos, hogy sem alul- sem túlöltözött nem leszel az első, nagyon fontos randin!
 • A lényeg, hogy a randi előtt és alatt tartsd be a randi etikettet, az általános illemszabályokat, és legyél elfogadható szinten bizalmatlan és elővigyázatos!
 • Amennyiben azt tapasztalod hogy a randi partnered túlzottan erőszakos, közízlést sértő magatartást mutat, vagy a találkozás kifejezetten üzleti célú, kérjük az érintett fél adatlapján adj neki sárga lapot, hogy a többi társkereső tag biztonsága érdekében indokolt esetben kizárhassuk!
Mennyi ideig tartson a randi?
 • Itt is lényeges szempont, hogy az első randi ne nyúljon túl hosszúra, még ha korábban órákat beszéltetek is egymással! Az első randi a közelebbi megismerkedést szolgálja.
 • Előfordulhat, hogy a másik randizó fél az első alkalommal nem önmagát adja! Sokaknak problémát jelent a megfelelő hangvétel és randi-stílus megtalálása.
Randi helyszín választás
 • Mindenféleképpen nyilvános helyszínt válasszatok az első randihoz, hiszen semmi garancia nincs arra, hogy a másik fél teljesen igaz képet állított be magáról a korábbi kapcsolattartás során.
 • Ideális randi helyszín lehet egy kávéház, cukrászda, séta, múzeumlátogatás. Az első randin a vacsorát nem ajánljuk, hiszen teljes unszimpátia esetén rendkívül kínos lehet, hogy hirtelen el kell hagynod a helyszínt!
 • Soha ne egyikőtök lakása legyen az első randi helyszíne! Fontos, hogy nyilvános, és minkét fél részéről jól megközelíthető helyet válasszatok az első alkalomra.
Mivel ne rontsd el az első randit?
 • Az első randi nem az elrontott, elmúlt, eldobott, elhagyott partnerek és sikertelen partnerkapcsolatok kielemzésére szolgál! Ez ettől egy sokkal diszkrétebb téma, nem illik az első találkozón publikussá tenni!
 • Alapvető randi-szabály, hogy mindketten azért randevúztok egymással, mert a jövő fontosabb, mint a múlt, tehát ezzel a randival esetleg a jövőtöket alapozhatjátok meg.
A randi után
 • Amennyiben úgy érzed, hogy a partnered nem teljesíti teljesen az elvárási szintet, de azért nem reménytelen, mindenképpen adj alkalmat egy új randira. Van akinek több idő kell a “feloldódáshoz”, a közös hang megtalálásához.
 • Ha a randi partnerjelölt egyáltalán nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket az első randin, akkor azt már ott a helyszínen érdemes és tisztességes közölni vele!
 • Sokan inkább eltűnnek és elérhetetlenné válnak egy kevésbé sikeres találkozó után, a negatív, elutasító választ semmiképp sem így illik közölni a másik féllel! Hidd el, értékelni fogja a korrektséged, és így biztos lehetsz abban is, hogy a randi után pár nappal nem feketít be a többi társkereső előtt az adott társkereső oldalon!

Te milyen randi tippet adnál másoknak?

Oszd meg velünk amit Te fontosnak érzel a randizás előtt, alatt és után hogy a Te véleményeddel is segíthessünk másokat a sikeres társkeresésben: