Belépés tagoknak › Társkereső / Blog cikkjeink / Mi kell a nőnek? Mire vágyik a nő? Az alábbiakban részletesen kifejtjük.

Mi kell a nőnek - nehéz kérdés. Néha csak egy eper, de általában ennél azért többre van szükség

Mi kell a nőnek? Mire vágyik a nő? Egy igazi férfira!

Arra a kérdésre, hogy mi kell a nőnek, sokan keresték és keresik a választ. Most megvizsgáljuk, valójában mi kell a nőnek? Reméljük, részletes blogposztunk sok férfinak segítségére lesz, akik úgy érezték, hogy eddig viszonylag kevés sikerrel próbálták megfejteni, mire vágyik a nő.

Az örök kérdés: mi kell a nőnek?

A Mi kell a nőnek? című filmben a Mel Gibson alakította főszereplőnek könnyű dolga volt: olvasni tudott a nők gondolataiban. A valóságban azonban nem ennyire egyszerű rájönni, mire vágynak a nők, ha a számukra ideális partnerről van szó - egy párkapcsolatról nem is beszélve. De azért nem is lehetetlen kideríteni: nyilvánvalóan férfire vágynak, méghozzá olyanra, aki ízig-vérig férfi. De mit is jelent ez valójában?

Mi kell a nőnek: egy igazi férfi

Mire vágyik a nő? Örök kérdés, amit nem könnyű megválaszolni..

A címben és az alcímben leírtak helytállóak, de ez így nem több egy üres frázisnál. Mégis, mit jelent mindez valójában, konkrétan milyen elvárásai vannak egy nőnek a férfiakat illetően?

Nem baj, ha nincs filmsztár külsőd - de a megjelenésedre figyelj oda

Esterházy Péter szellemes mondása ide is illik: “Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá”. Tehát nem az a lényeg, hogy úgy nézz ki, mint George Clooney vagy Leonardo DiCaprio. Bőven elég, ha nincsen test- vagy szájszagod, vagyis ápolt és tiszta vagy. Ehhez hasonlóan nem az a fontos, hogy több havi fizetésed viseld márkás ruhák és kiegészítők formájában. Sokkal fontosabb, hogy legyen saját stílusod, ami tükrözi az ízlésedet - ez pedig sosem volt pénz kérdése.

Természetesen a hatalmas delták és a kockás has hiánya sem kizáró ok - legalábbis a nők döntő többségénél. De azért a heti egy-kétszeri intenzív mozgás igenis elvárható. A 100%-os aputest ugyanis még mindig kevés nőt hoz lázba.

Légy figyelmes, odaadó és kedves - de azért ne válj papuccsá

Ha arra keressük a választ, hogy mit akar a nő, akkor egyrészt egy figyelmes, érzékeny, a másikra odafigyelő, az érzelmeit őszintén kimutatni képes férfire van szükségük.Sajnos az elhanyagolt nők csoportja ilyen értelemben is népes. Másrészt viszont itt is érdemes az arany középúton haladni, hiszen egy, a nőnek mindig igazat adó, minden kívánságát feltétel nélkül teljesítő papucsférjre (vagy társra) biztosan nem vágynak a nők. Sokkal inkább tisztelik azt a férfit, akit nem lehet korlátlanul irányítani.

Vagyis vedd elő az intelligenciádat - elsősorban az érzelmit, az EQ-t -, és húzz meg egy határt. Ha jól csinálod, akkor megtalálod az arany középutat a macsó üzemmód és a papucsállatka-működés között.

A humorérzék nagy kincs

Valóban az: a legtöbb nő az elsők között említi, ha arról van szó, hogy milyen társ számukra az ideális. Ennek csak az egyik - nyilvánvaló - oka, hogy egy olyan férfi mellett, aki derűsen szemléli a világot, és a legsötétebb helyzetekben is van egy jó poénja, sokkal szórakoztatóbbak a mindennapok. A humorérzék jelentőségét tovább növeli, hogy általában az intelligens emberek rendelkeznek vele. Legalábbis elég ritkán fordul elő, hogy egy alacsony IQ-val rendelkező embernek briliáns a humora.

Nem muszáj, hogy macsó legyél - de mindenképp légy magabiztos

Másrészt viszont, ha azt vizsgáljuk, mire vágyik a nő, akkor biztos, hogy egy magabiztos férfira. Ez egyáltalán nem egy drága kocsi vagy egy kigyúrt test kérdése - sokkal inkább a kisugárzásé. A magabiztosságért meg kell dolgozni, de egyáltalán nem ördöngösség szert tenni rá - ennek is megvannak a technikái. Sok gyakorlással egy félénk, bizonytalan férfiból is magabiztos férfi válhat.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy uralkodnod kell a párod felett. Fontos, hogy legyél biztos a dolgodban, legyenek ötleteid, hogy adj iránymutatást, mutass fel alternatívát. De ne akarj te egyedül eldönteni mindent, ne akard előírni a párodnak, hogy mit tegyen. Inkább kezeld egyenrangú partnerként, és kínáld fel neki az általad felvázolt lehetőségek közül a választás jogát.

Romantika, gyengédség, szex

Mi kell a nőknek? Egy romantikus vacsora csodákra képes

Ha már a frázisokat és a közhelyeket emlegettük, következzen egy újabb. Mi kell a nőnek? Egy olyan férfi, aki mellett nőnek érezheti magát. Egy nőnek nem csak az első pár randin kell udvarolni. Ahogy mondani szokták, az előjáték nem a csókkal és az ölelkezéssel kezdődik, hanem a reggeli puszival. Vagy a kávéval, amit ágyba viszel neki - nem feltétlen minden nap, de azért nem is évente egyszer.

Egy nőnek azt kell éreznie, hogy a párja számára még sok év elteltével is ő jelenti a nagybetűs Nőt. Közhely, hogy egy kapcsolat fenntartása folyamatos idő- és energiaráfordítást igényel - de attól még, hogy közhely, igaz. Tehát a gyertyafényes vacsorák, amikor mindketten kiöltöztök, ne érjenek véget a kapcsolat kezdeti szakaszának elmúltával. Ne engedd, hogy a közösen átélt szürke hétköznapok erodálják a közöttetek lévő vonzalmat. Természetesen egy boldog nő nem képzelhető el egy olyan kapcsolatban, amiből hiányzik vagy nem jó a szex. A jó szex legalább annyira fontos a nőknek, mint a férfiaknak. Nagyon lényeges azonban megérteni, hogy egy jól működő kapcsolatban a nőnek a szex nem választható szét az intimitástól, a gyengédségtől és a romantikától. Persze a nő is vágyhat időnként olyan együttlétre, mintha egy klasszikus pornófilm elevenedne meg. De ha az esetek többségében a szex ilyen köztetek, és nem pedig meghitt szerelmeskedés, aligha fog működni a kettőtök között fennálló tartós és kölcsönös vonzalom.

Ne lustulj el - mindig legyenek terveid

Mire vágyik a nő? Egy olyan férfire, akinek vannak tervei, céljai, és aki kitartó és megbízható. Vagyis lehet rá számítani, bármit is hoz az élet. Sokan összekeverik ezt a dolgot a sok pénzzel vagy a sikeres karrierrel. Tény, hogy kevés olyan ember van, akire ez utóbbi kettő nem gyakorol pozitív benyomást. A nők számára azonban sokkal vonzóbbak azok a tulajdonságok, amelyeknek a következménye a pénz és a siker, mint ez a két dolog önmagában. (Természetesen vannak kivételek, Fontos, hogy ebben a posztban az igazi, valódi nőket értjük nő alatt - ahogyan férfi alatt is az igazi, férfias férfiakat. Annak ellenére, hogy mindkét nemben vannak olyanok, akik inkább a felszínes dolgok iránt fogékonyak.)

Egy férfinak mindig vannak tervei, a hivatását illetően éppúgy, mint a párkapcsolatát vagy az életének más, fontos területeit érintően. Összeköltözés vagy házasság után pár évvel persze sokkal könnyebb a fotelbe süppedni minden este és hétvégén. A fotelben pedig egy (vagy több…) sör mellett a meccset nézni, vagy újabb rekordokat dönteni a Playstationön. Ez is egy választás, de ha ezt választod, ne csodálkozz, hogy a kapcsolatotok már nem a régi. A párod pedig nem az a doromboló vadmacska az ágyban, sőt, esetleg egyre inkább “az asszony hordja a nadrágot”.

Légy őszinte - és tudj kérdezni

A nőknek való megfelelés szinte tudomány - vagy inkább művészet. Ahogyan fentebb is említettük, néha arra van szükség, hogy egy kemény, határozott, kevés szavú Clint Eastwood-i figura légy. De ugyanilyen fontos ennek a másik oldala is: vagyis hogy az érzékeny, empatikus, a másikra odafigyelő, a saját, akár legbelső érzéseit is megosztani képes férfi karakterét is megjelenítsd. A nőnek éreznie kell, hogy őszinte vagy vele, hogy ha valami komoly problémád van, ő az első, akinek elmondod.

Ugyanakkor egy boldog nő nem képzelhető el másképp egy férfi mellett, csak ha azt érzi, hogy a másik nem csak nőként, emberként is kíváncsi rá. Tapasztalnia kell, hogy a férfinek igenis fontos, tudni akarja, mire gondol a nő - és ezért kérdéseket tesz fel. Persze az igazi nő viselkedése gyakran jelent “Nem tudom” típusú válaszokat. Ezen ne akadj fenn, ez benne van a pakliban. És nem is biztos, hogy mindig egyenes - férfi szempontból - érdemi választ kell kapnod. A lényeg itt sokkal inkább az, hogy a párod gondolkodjon el a kérdésen, és főleg érezze, hogy számodra nagyon is fontos a véleménye.

Mi kell a nőnek - gyakori kérdések

Mi kell a nőnek - vagyis milyen férfira vágyik egy nő?

Nehéz egy-két mondatos választ adni erre a kérdésre. Az ideális férfi egyszerre szenvedélyes szerető, romantikus hódító, megbízható társ, magabiztos és kitartó macsó, figyelmes és empatikus partner, humoros mókamester és komoly, felelősségteljes, megbízható ember.

Mire vágynak a nők: egy figyelmes és empatikus férfire - vagy inkább egy macsóra?

A válasz a kérdéshez hasonlóan összetett: igazából mindkettőre vágynak. A férfi intelligenciájára és megérzéseire is szükség van ahhoz, hogy megtalálja e kettő közt az arany középutat.

Megválaszolható egyáltalán, mi kell a nőknek?

Természetesen megválaszolható - ahogyan mi is tettük ebben a posztban. Ugyanakkor minden ember, így minden nő más és más - az univerzális törvényszerűségeket tehát, amelyeket itt olvashatsz, érdemes személyre szabni.

Most már tudod, mi kell a nőnek - hát hódítsd meg!

Mire vágyik a nő? Mire gondol a nő? Mit akar a nő? Egy romantikus vacsora mindig jó ötlet.

Az, hogy mi kell a nőnek, az ismerkedés, randizás során felmerülő kérdések közül is az egyik legfontosabb. Az a férfi, aki képes ráérezni, mire vágynak a nők, mit akarnak a nők, milyen férfi számukra az ideális, mindenképpen előnyben van. Ez egyformán igaz, legyen szó hagyományos vagy online társkeresésről.

Az ismerkedés ugyanakkor nem egyszerű feladat a mai felgyorsult világban. Erre kiváló megoldást jelent a Cronos, hiszen nálunk a hagyományos és az internetes társkeresés is egyszerűen kivitelezhető. Miközben hatékony és főleg eredményes megoldást jelent az egyedülálló nőknek és férfiaknak - erre több évtizedes szakértelmünk a garancia, és erről tanúskodik társkeresőink számos sikersztorija is.

Ha még nem regisztráltál nálunk, de tennél egy próbát, szívesen látunk regisztrált tagjaink között !

Először vagy itt?
Csatlakozz hozzánk!

Kérjük töltsd ki az alábbi mezőket!
Nemed:
Társkeresés megkezdése

A regisztrációval elfogadod az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat.

VAGY
Regisztrálj Facebookkal!
A ctk.hu weboldalunk Sütiket és egyéb látogatáskövetési technológiákat használ, hogy javítsuk a böngészési élményt, valamint személyre szabott tartalmat és célzott hirdetéseket jeleníthessünk meg, és megérthessük honnan érkeznek és mit szeretnének látogatóink. További információk
További lehetőségek
Mindet elfogadom