Az első néhány találkozó alkalmával kreatívaknak kell lennünk. Nem mehetünk mindig vacsorázni, vagy moziba. Összeszedtünk néhány tippet, ami szerintünk mindkét félnek szórakozattó, és izgalmas lehet.

Éjszakai főzöcskézés
Éjjel már nyugalom van. Nem csörög a telefon, nem jön váratlan vendég, pont ideális az idő, hogy csak egymással foglalkozzatok, minden zavaró tényező nélkül. Nagyon szórakoztató tud lenni egy közös főzés vagy sütés. Lehet beszélgetni, nevetni, viccelődni, és a végén együtt mindent megenni. Mert hát mit is csinálhatna éjjel két ember??

Közös táncóra
Ennek persze nem az a lényege, hogy megtanuljatok táncolni. Nem kell folyamatosan beszélgetni, mégis egymára figyeltek, egymáshoz értek, megismeritek a partner egy másik oldalát. Ha egy férfi jól táncol, az nagyon vonzó lehet a nő számára. De ne essen kétségbe az, aki nem tud táncolni, mert a kétballábas férfi éppoly vonzó lehet, ha kellő lazasággal tudja kezelni a helyzetet.

Éjszakai múzeumlátogatás
Minden, ami este, félhomályban történik, az már megadja a pozitív alaphangulatot. Ha ennek adunk egy értelmes tartalmat is, nem maradhat el a siker.

Otthon, kanapé, popcorn, és egy jó film
Na meg persze egy jó partner hozzá. Nem kell mindig elmenni valahova, tökéletes lehet egy otthon töltött esti filmezés is. A TV fényénél, összebújva, szavak nélkül...

Vitorlázás a Balatonon
Nyár, napsütés, Balaton. Minden adott egy kellemes délutánhoz. Ezt inkább hétvégére célszerű időzíteni, és délután, este érdemes egy Balaton parti sétát is megejteni.

Séta a Duna-parton
Ha Balatonra nem megyünk le, akkor tökéletes lehet helyette bármilyen vízpart is. Naplamentében sétálni, és beszélgetni, minden Nő egyik ideális randevúja.

Ha már csak a megfelelő személy hiányzik a romantikus randevúkhoz, akkor találd meg velünk a Társadat.

Először vagy itt?
Csatlakozz hozzánk!

Kérjük töltsd ki az alábbi mezőket!
Nemed:
Társkeresés megkezdése

A regisztrációval elfogadod az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat.

VAGY
Regisztrálj Facebookkal!
A ctk.hu weboldalunk Sütiket és egyéb látogatáskövetési technológiákat használ (pl. a Google-tól), hogy javítsuk a böngészési élményt, valamint személyre szabott tartalmat és célzott hirdetéseket jeleníthessünk meg (pl. Google által), és megérthessük honnan érkeznek és mit szeretnének látogatóink. További információk
További lehetőségek
Mindet elfogadom