garancia információk

Randi tippek Klasszikus

Randitippek Klasszikus társkeresőknek

Soha ne egyikőtök lakása legyen az első randi helyszíne! Fontos, hogy nyilvános, és minkét fél részéről jól megközelíthető helyet válasszatok az első alkalomra.

Az első randi ne tartson tovább egy óránál, mivel még csupán irodavezetőtök által, illetve az adatbázisban publikus információkkal rendelkeztek egymásról. Ez pedig elég felületes tájékozottságot jelent, tehát az első randi csak a közelebbi megismerkedést kell, hogy szolgálja. Ide tartozik az is, hogy előfordulhat, hogy a másik randizó fél az első alkalommal nem önmagát adja! Sokaknak problémát jelent a megfelelő hangvétel és randi-stílus megtalálása. Tehát ha úgy érzed, hogy a partnered nem teljesíti teljesen az elvárási szintet, de azért nem reménytelen, mindenképpen adj alkalmat egy új randira.

Ideális randi helyszín lehet egy kávéház, cukrászda, séta, múzeumlátogatás. Az első randin a vacsorát nem ajánljuk, hiszen teljes unszimpátia esetén rendkívül kínos lehet, hogy hirtelen el kell hagynod a helyszínt!

Mindenképpen menj el a megbeszélt randira! Ha esetleg a távolból nézve partnered nem tetszik, ne fordulj sarkon! Tiszteld meg a másik felet azzal, hogy megjelensz, hiszen ne feledd, ő is a társkereső klub ugyanolyan tagja, mint te! Számodra is csalódást okozna, ha a kiszemelted faképnél hagyna az első randi alkalmával!

Ha az első randin esetleg nagymértékben csalódtál a másik felet illetően, ne kerülgesd a témát, nyíltan, őszintén mondd meg neki, hogy a találkozás alapján nem ő az, akit keresel. Mindketten szakértői segítséget vesztek igénybe a társkereséshez, ezért nyilvánvaló, hogy akár több randin is részt vesztek egy adott időszakban. A tisztességes magatartás a randizás ARANYSZABÁLYA!

Az első randi nem az elrontott, elmúlt, eldobott, elhagyott partnerek és partnerkapcsolatok kielemzésére szolgál! Ez ettől egy sokkal diszkrétebb téma, nem illik az első találkozón publikussá tenni! Alapvető randi-szabály, hogy mindketten azért randevúztok egymással, mert a jövő fontosabb, mint a múlt, tehát ezzel a randival esetleg a jövőtöket alapozhatjátok meg.

A randi-etikett fontos eleme a megfelelő öltözet megtalálása. Minden esetben nyerő lehet az unásig közhelyesített „sportosan elegáns” ruházat, hiszen így szinte biztos, hogy sem alul- sem túlöltözött nem leszel az első, nagyon fontos randin!

etikus cronos társkereső klub

CTK.HU Társkereső Kft.

Cím: Millenáris Avantgarde Irodaház
1024 Budapest, Fény utca 16. II. em.
E-mail: ugyfelszolgalat@ctk.hu
Telefon: 0620-4444-153
Nyitvatartás: 12:30 - 16:30 -ig (H - P)