Belépés tagoknak › Társkereső / Sikersztorik / "Belebotlottunk egymásba" - Niki és sándor története a Cronos diplomás társkeresőjén

Sándor korábban már regisztrált a Cronos Társkeresőre, aztán pár hónapos keresgélés után úgy gondolta, hogy feladja, mert belefáradt a levelezésbe. Törölte magát, egy kis szünet után pedig újra regisztrált a diplomás társkeresőnkre. Szerencsére második nekifutásra már nem adta fel és megismerte Nikit.

Voltam már párszor regisztrálva a Cronosra. Valahogy mindig úgy alakult, hogy letöröltem magam az oldalról, mivel belefáradtam a keresgélésbe, a levelezésbe és abba, hogy nem találtam meg, akit kerestem.

Késöbb mégis visszaregisztráltam és pontosan nem tudom megmondani, hogy is történt az egész, de tudom hogy 3-4 napra rá belebotlottunk egymásba Nikivel. Hamar nagyon csodálatos kapcsolat alakult ki köztünk. Pár nap alatt nagyon megszerettem ezt az izgalmas lányt.

Köszönöm a Cronos munkatàrsainak, hogy egy ilyen fantasztikus csajba beleszerethettem. Fantasztikus sikerélményünk van és ezt önöknek köszönhetjük.

Először vagy itt?
Csatlakozz hozzánk!

Regisztrálj Facebookkal!

Az ismerőseid nem látják, és soha nem posztolunk a nevedben!

vagy töltsd ki az alábbi mezőket:
Nemed:
Társkeresés megkezdése

A regisztrációval elfogadod az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat.