Belépés tagoknak › Társkereső / Sikersztorik / Nyitottság kérdése - Frenc és Éva sikertörténete

Van, hogy nem vagyunk elég nyitottak és megrögzötten ragaszkodunk az elképzeléseinkhez. Ez az élet sok területén nem jelent problémát, sőt inkább előny. De a társkeresésben jobb ha nyitunk az újdonságokra és nem maradunk a berögzült szokások rabjai.


Ferenc tudta, hogy mit nem akar, nem szeretett volna szemüveges hölgyet, aki 35-ön felül van. Nem szerette volna, hogy  a párja szőke legyen és abban is biztos volt, hogy neki biztos nem lesz olyan párja, aki szintén az ő szakmájában dolgozik, pedagógusként.

El is kezdett ismerkedni a Cronoson keresztül, hamarosan az irodai prémium szolgáltatásunkat is igénybe vette, a siker viszont még váratott magára, valahogy mindegyik randevú és levelezés balul sült el. Annak ellenére, hogy mindegyik hölgy megfelet Ferenc kritériumainak...

“Csalódott voltam, akik tetszettek volna, nem válaszoltak vagy nem jöttek el a megbeszélt találkozóra. Akikkel sikerült összefutnom vagy elkezdődött volna valami, egyszerűen nem egyeztünk, hiányzott valami.”

Ekkor került a képbe Éva szőkén és szemüvegesen, mégis levelezlésbe kezdtek és hamarosan kiderült, hogy benne megvan minden, amit Ferenc keresett. Annak ellenére, hogy az is, amit nem keresett.

Először vagy itt?
Csatlakozz hozzánk!

Regisztrálj Facebookkal!

Az ismerőseid nem látják, és soha nem posztolunk a nevedben!

vagy töltsd ki az alábbi mezőket:
Nemed:
Regisztrálj

A regisztrációval elfogadod az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat.