Belépés tagoknak › Társkereső / Sikersztorik / Már jegyben járunk...

Újabb Cronos jegyespárral bővült a sikertörténeteink listája. Szabolcsnak szerencséje volt, nem kellett sokat várnia arra, hogy kollégánk jelezze neki, talált egy igazán hozzá illő hölgyet, Katicát.

Egy hétköznap délelőtt munka közben megcsörrent a telefonom. A Cronos egyik társkereső tanácsadója hívott, örömmel közölte ,hogy az egyik társkeresőnek szimpatikus a fotóm és a bemutatkozásom. Megnéztem Katica adatlapját és nagyon szimpatikus volt ő is nekem a fotók és az adatai alapján. így a tanácsadó megadta a telefonszámát, lebeszéltük a randit és 2 nap múlva találkoztunk.

Izgatottan vártuk mindketten az első találkozást, mert mindketten túl voltunk már csalódáson, félre sikerült találkozókon... Végül eljött a nagy nap. Ha létezik szerelem első látásra, akkor ez az volt! Hosszan beszélgettünk, mosolyogtunk egész délután, este folyamán.

Ezt követően már minden ment a maga útján, rövid időn belül összeköltöztünk, és már jegyben járunk. Hosszú és kitartó keresés után találtunk egymásra, ami talán reményt adhat azoknak, akik már jó ideje nem találják a párjukat. Sosem szabad feladni, a legváratlanabb időben és helyzetben találhatja meg az ember a másik felét! :) Köszönjük Cronos! Az ajándék nektek járna!

Először vagy itt?
Csatlakozz hozzánk!

Regisztrálj Facebookkal!

Az ismerőseid nem látják, és soha nem posztolunk a nevedben!

vagy töltsd ki az alábbi mezőket:
Nemed:
Regisztrálj

A regisztrációval elfogadod az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat.