Belépés tagoknak › Társkereső / Sikersztorik / Egy társkereső, ahol barátokat is talál az ember: Edina és Attila sikertörténete

Attila nem csak a szerelemre talált rá a társkeresőnkön, hanem egy értékes barátságot is kötött. Rövid levelében leírta, hogy mi minden történt vele az elmúlt időszakban a Cronos Társkeresőn.

A Cronos Társkeresőre augusztus második hetében regisztráltam, hosszas külföldi távollét után. Rögtön két hölggyel is megismerkedtem, mind a kettőjükkel találkozóm is volt. Az első esetben, a randit követően bár nem jöttünk össze, a hölgy barátságot kötött velem és azóta is igen erős érdeklődést mutat szakmám, a repülés iránt, én magam repülőgép vezetőként dolgozok. Újdonsült barátom ígéretet tett arra, hogy eljár a légi bemutatóinkra, illetve utasokat is megpróbál toborozni a sétarepüléseinkre

A másik hölggyel való találkozásom szintén sikerrel zárult, csak másféleként... A hölggyel még aznap, ahogy levelet váltottunk, találkoztam, és együtt megnéztük a tűzijátékot augusztus 20-án. Azóta minden nap találkozunk.A családját, gyermekeit is megismertem és a jövő hétvégén együtt megyünk.


Ami különösen szép ezen az oldalon: Nem csak társat, hanem barátokat is könnyen talál az ember! Tisztelettel köszönjük a lehetőséget a Boldogsághoz vezető út megtalálásában! Sok sikert kívánunk önöknek az oldal üzemeltetésében, illetve minden regisztrált tagnak.

Először vagy itt?
Csatlakozz hozzánk!

Regisztrálj Facebookkal!

Az ismerőseid nem látják, és soha nem posztolunk a nevedben!

vagy töltsd ki az alábbi mezőket:
Nemed:
Regisztrálj

A regisztrációval elfogadod az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat.