Belépés tagoknak › Társkereső / Sikersztorik / Az elvárásokon túl: Katalin és Róbert sikertörténete a Cronos Társkereső Irodában

Katalinék a Cronos prémium szolgáltatását vették igénybe, így személyes tanácsadó kísérte végig az útjukat már az első lépésektől. Katalin leírta, hogy három év távlatából, hogyan látja ezt a kezdeti időszakot.

Kezdetben mindkettőnk számára problémát jelentett, hogy túlságosan ragaszkodtunk az elvárásainkhoz. Én mindig fiatalabb férfiakkal jöttem össze és ragaszkodtam ahhoz is, hogy nálam jóval magasabbak legyenek. Végül Eszter, a személyi tanácsadóm javaslatára mégis találkoztam Róberttel, aki idősebb is volt nálam, sőt még a magassága sem felet meg az elképzeléseimnek.

Aztán mégis megpróbáltuk, pedig Robi sem éppen engem keresett, ő is egy fiatalabb korosztályt adott meg, amikor besétált az irodába, de Eszter annyira jól ráérzett, hogy nekünk mégis érdemes találkoznunk egymással, hogy azóta is hálás vagyok neki, amiért rábeszélt mindkettőnket arra, hogy engedjünk az elvárásainkból.

Először vagy itt?
Csatlakozz hozzánk!

Regisztrálj Facebookkal!

Az ismerőseid nem látják, és soha nem posztolunk a nevedben!

vagy töltsd ki az alábbi mezőket:
Nemed:
Regisztrálj

A regisztrációval elfogadod az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat.