Belépés tagoknak › Társkereső / Sikersztorik / Tudd, hogy kit keresel...

December végén, 2015-ben megtaláltam a TÁRSAM! Pontosan olyan külsőleg, belsőleg, amilyenre vágytam. Nagyon sok a hasonlóság bennünk, ő is komoly kapcsolatot keresett és én is. Hasonló az érdeklődési körünk, sportol, mindketten kompromisszumképesek vagyunk, mindent meg tudunk beszélni, ami nagyon fontos, tartja az adott szavát, ha késik 2 percet, megtisztel azzal, hogy telefonál miért nem ért oda a megbeszélt időben.


Nagyon sok időt töltünk együtt, minden nap találkozunk, sokat beszélgetünk, nagyokat nevetünk. Én is értem a poént, ő is. IGAZI FÉRFI, sokan példát vehetnének róla, mert sajnos 13 év alatt azt tapasztaltam, hogy mindegy hány éves volt az illető, sokszor 60 évesen se nőtt be még a feje lágya...

Nagyon jó érzés szeretet kapni-adni, jó érzés, hogy fontos vagyok egy olyan FÉRFINAK, aki megérdemel és ő is fontos nekem. Törődik velem, figyelmes, kifejezi apró ajándékokkal, meglepetésekkel az érzéseit, de ki is mondja és ez kölcsönös.

Nem az a típus, aki kalandokat keres és én sem. Mindketten egy jól működő hosszú távú kapcsolatra vágyunk, ahol a hajtó- és megtartó erő a szeretet. Célunk -milyen jó többes számban írni - egy szeretettel teli, megbecsülésen és bizalmon alapuló kapcsolat!

Mindenkinek azt javaslom, hogy tudja ki az akit keres, milyen legyen és nem kell megalkudni, mert létezik az IGAZI, aki nélkül az ember nem tud boldog, teljes életet élni, aki hiányzik, ha nincs velem, és fordítva is igaz. Vigyázunk arra, hogy ez az érzés csak a jéghegy csúcsa legyen! Az érzés nem hazudik.

Köszönjük a Cronosnak a lehetőséget, hogy a társkeresésnek ezt a módját biztosította nekünk és további sok sikert kívánunk!

Először vagy itt?
Csatlakozz hozzánk!

Kérjük töltsd ki az alábbi mezőket!
Nemed:
Társkeresés megkezdése

A regisztrációval elfogadod az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat.

VAGY
Regisztrálj Facebookkal!
A ctk.hu weboldalunk Sütiket és egyéb látogatáskövetési technológiákat használ, hogy javítsuk a böngészési élményt, valamint személyre szabott tartalmat és célzott hirdetéseket jeleníthessünk meg, és megérthessük honnan érkeznek és mit szeretnének látogatóink. További információk
További lehetőségek
Mindet elfogadom