Belépés tagoknak › Társkereső / Sikersztorik / "Alig egy hónap alatt sikerült párt találnom" - István sikertörténete a Cronos diplomás társkeresőén

István magabiztosan állt neki a párkeresésnek, tudta, hogy rengeteg időt és energiát fog igényelni, de belevágott. Nagyon hamar, már egy hónap után sikerült párt találnia a Cronos Társkeresőn.

Alig egy hónap alatt sikerült párt találnom, kitartó munkával néha napi két három találkozással. Szerintem a pozitív hozzáállás nagyon fontos. Nem szabad már az elején egy-két kudarc után feladni. Már előre lefoglaltam szilveszterre két főre egy szállodát, mert bíztam abban,hogy már az új párommal fogom ott tölteni az év utolsó napját és az újév első pár napját.

Mindenkinek azt tanácsolom, hogy ha igazán szeretne társat találni, akkor legyen kitartó és ne sajnálja a ráfordítandó időt, pénzt.

A párom neve Karola, örülünk egymásnak, egy húron pendülünk és ez a lényeg. Sok sikert kívánok minden Cronoson lévő társkeresőnek.

Először vagy itt?
Csatlakozz hozzánk!

Kérjük töltsd ki az alábbi mezőket!
Nemed:
Társkeresés megkezdése

A regisztrációval elfogadod az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat.

VAGY
Regisztrálj Facebookkal!
A ctk.hu weboldalunk Sütiket és egyéb látogatáskövetési technológiákat használ, hogy javítsuk a böngészési élményt, valamint személyre szabott tartalmat és célzott hirdetéseket jeleníthessünk meg, és megérthessük honnan érkeznek és mit szeretnének látogatóink. További információk
További lehetőségek
Mindet elfogadom