Belépés tagoknak › Társkereső / Sikersztorik / Már egy éve... - Norbiék sikertörténete a Cronos Diplomás Társkeresőjén

Norbiék már egy éve boldogok együtt. Itt nálunk, a Cronoson találtak egymásra. Köszönjük, hogy Norbi a sikertörténete mellett pár buzdító mondatot is írt a többi társkeresőnek címezve a gondolatait.

Megtaláltam a páromat online keresőn keresztül, néhány üzenetet váltottunk, amiből kiderült, hogy szimpatikusak vagyunk egymásnak, aztán személyesen is találkoztunk.

Az üzenetek miatt volt már közös témánk is, azóta több mint egy éve együtt vagyunk...

Üzenném az összes online tárkereső embernek, fiúknak és lányoknak egyaránt hogy ne féljenek az online társkereséstől. Ez a társkeresési forma csak addig online még annyi szimpátiát nem éreztek egymás iránt, hogy találkozzatok. Aztán már személyessé válik az egész és így folytatódik tovább. Ez csak rajtatok múlik.

A másik meg az, hogy az alap érdeklődési kört érdemes írni magadról, legalább azt hogy mi az ami érdekel, mivel szeretsz foglalkozni. Ez nagyon felgyorsítja azt hogy eldöntsd, ki az aki valóban szimpatikus. Sok sikert Nektek is!

Először vagy itt?
Csatlakozz hozzánk!

Kérjük töltsd ki az alábbi mezőket!
Nemed:
Társkeresés megkezdése

A regisztrációval elfogadod az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat.

VAGY
Regisztrálj Facebookkal!
A ctk.hu weboldalunk Sütiket és egyéb látogatáskövetési technológiákat használ, hogy javítsuk a böngészési élményt, valamint személyre szabott tartalmat és célzott hirdetéseket jeleníthessünk meg, és megérthessük honnan érkeznek és mit szeretnének látogatóink. További információk
További lehetőségek
Mindet elfogadom