Belépés tagoknak › Társkereső / Sikersztorik / Gyerekkori barátomat találtam meg - Brigi és Laci sikertörténete a Cronos diplomás társkeresőjén

Brigi regisztrált a Cronos diplomás társkeresőjére és két gyerekkori barátját is megtalálta nálunk. Az egyikőjükkel pedig egymásba szerettek.

Gyerekkori barátomat találtam meg - Brigi és Laci sikertörténete a Cronos diplomás társkeresőjén

Nem ritka, hogy internetes társkeresőkön, közösségi oldalakon rég nem látott ismerősök találnak újra egymásra. Brigiék története is így indult, aztán kellemes meglepetés lett a vége:

"Regisztráltam a Cronos Társkeresőre és két gyerekkori barátomat is megtaláltam a keresgélés közben. Megörültünk egymásnak, sokat beszélgettünk, találkoztunk is. Jól esett nosztalgiázni, visszagondolni a gyerekkorunkra. Végül az egyikükkel komolyabbra fordultak a dolgok, ő lett a választottam. Érdemes keresni, mert itt a bizonyíték, hogy rád találhat a boldogság."

Először vagy itt?
Csatlakozz hozzánk!

Kérjük töltsd ki az alábbi mezőket!
Nemed:
Társkeresés megkezdése

A regisztrációval elfogadod az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat.

VAGY
Regisztrálj Facebookkal!
A ctk.hu weboldalunk Sütiket és egyéb látogatáskövetési technológiákat használ, hogy javítsuk a böngészési élményt, valamint személyre szabott tartalmat és célzott hirdetéseket jeleníthessünk meg, és megérthessük honnan érkeznek és mit szeretnének látogatóink. További információk
További lehetőségek
Mindet elfogadom