Belépés tagoknak › Társkereső / Sikersztorik / “Jó lenne egy társ…” - Ildikó és Attila sikertörténete Zalaegerszegen

A legnagyobb biztatás egy társkereső számára az lehet, ha megismerkedik mások történetével. Szerencsére a Cronos Társkereső volt tagjai nem fogják vissza magukat és szeretik megosztani másokkal is, hogy személy szerint nekik, hogy sikerült az egymásra találás.

“Jó lenne egy társ…” - Ildikó és Attila sikertörténete ZalaegerszegenMinden történet más és más, de mindenki találhat a saját helyzetéhez hasonlót, amiből erőt meríthet a társkereséshez. Szóval ne add fel, inkább olvass tovább és ismerd meg a keszthelyi Cronos Iroda egy sikertörténetét a sok közül…Ildikó őszintén ír a nehézségeiről és a boldogságáról is.

Özvegy lettem két gyerekkel és nagyon sok problémával, de muszáj volt talpon maradnom. Bizony sokszor felmerült a gondolat bennem, hogy jó lenne egy társam, aki mellettem áll - de mindig elhessegettem ezt a gondolatot.

Egy idő után már nem tudtam tovább nem tudomást venni erről az érzésről, felhívtam a zalaegerszegi irodát, és egy időpont egyeztetése után sor került az első találkozásunkra, Horváth Adrien, társkeresési tanácsadóval. Sokat beszélgettünk, meggyőző volt Adrien személyisége, éreztem, hogy az Ő segítségével, tanácsaival el tudok mozdulni a reménytelenségemből, ami körül vett... A továbbiakban folyamatosan tartottuk a kapcsolatot - nagyon sokat beszélgettünk telefonon és személyesen is, ami bevallom, nagyon kellett, különösen olyankor, amikor elbizonytalanodtam.


Én mindig úgy gondoltam egy párkapcsolatra, hogy együtt, egymást segítve, könnyebben elérjük céljainkat, de sokáig nem találtam azt az embert, aki hozzám hasonló értékrendet képvisel. Kezdtem feladni, amikor Adrien felhívott telefonon, hogy úgy érzi talált számomra egy szintén özvegy férfit, akinek két gyermeke van, de kicsit távolabb él, mint ahogy azt szerettem volna.

Telefonon megkeresett és a személyes találkozás alkalmával már tudtuk, hogy kölcsönös a szimpátia. A sok közös vonás a távolságot is legyőzte. A problémákat folyamatosan megbeszéljük, a nehézségeket megoldjuk és egy év elteltével már készülünk a közös élet kialakítására. Mindezt oly boldogan, mintha ismét kamaszok lennénk.


Köszönjük Adrien a sok jó tanácsot, és a folyamatos biztatást, hogy feladni semmit sem szabad. Igazad volt, a boldogság ránk talált!

Először vagy itt?
Csatlakozz hozzánk!

Kérjük töltsd ki az alábbi mezőket!
Nemed:
Társkeresés megkezdése

A regisztrációval elfogadod az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat.

VAGY
Regisztrálj Facebookkal!
A ctk.hu weboldalunk Sütiket és egyéb látogatáskövetési technológiákat használ, hogy javítsuk a böngészési élményt, valamint személyre szabott tartalmat és célzott hirdetéseket jeleníthessünk meg, és megérthessük honnan érkeznek és mit szeretnének látogatóink. További információk
További lehetőségek
Mindet elfogadom