Belépés tagoknak › Társkereső / Tanácsadás / Randi, másként: Engedd szabadjára a fantáziádat

Mozi, színház, koncert vagy egy kávé? Ezek a közkedvelt első randis ötletek, pedig sokkal kreatívabb helyszíneket is ki lehet találni, hogy jobban meg tudjátok ismerni egymást. Összegyűjtöttünk pár tippet, olvass tovább és inspirálódj.

Randi, másként: Engedd szabadjára a fantáziádat

A moziban, színházban vagy egy koncerten nem lehet beszélgetni, akkor javasoljuk, ha utána még időt tudtok szakítani arra, hogy átbeszéljétek az élményt vagy hamarabb érkeztek a helyszínre és rá tudtok hangolódni az eseményre. A kávézás közben ugyan már jobban el tudtok mélyedni a különböző témakörökben, de nehezen oldódik fel a feszültség. Olvasd el a javaslatainkat, feszültségoldó és kreatív randitippek következnek.

1. Közös fáramászás: Keresve sem találhatnátok jobb randihelyszínt mint egy park magas, lombos fája. Másszatok fel, élvezzétek a kilátást és beszélgessetek.

2. Fotórandi: Ha már jobban ismeritek egymást és pár találkozáson már túlvagytok, akkor innentől kezdve dokumentálhatjátok a randiaitokat. Készítsetek fényképeket az izgalmas helyszínekről vagy az emlékezetes pillanatokról.

3. Körjárat: A barátok megismerésével rengeteget megtudhatsz jövendőbeli párodról. Tűzzétek ki célul, hogy egy este alatt minél több közeli ismerőssel, baráttal találkoztok és beszélgettek, mindkettőtök részéről.

4. Nagy utazás: Menjetek el együtt a buszpályaudvarra vagy a vasútállomásra, nézzétek meg, hogy hova megy legközelebb járat és utazzatok el felfedezőútra.

5. Turistapáros: Játszátok el, hogy turisták vagytok a lakóhelyeteken, nézzétek meg a közkedvelt látványosságokat, fotózzatok sokat és tévedjetek el bátran.

6. Napfelkelte: Szakítsatok időt arra, hogy közösen megnézzetek egy napfelkeltét, megéri korán kelni és kávét vinni ér a másiknak.

7. Közös meccsezés: Nem baj, ha nem vagy nagy sportrajongó, menjetek el együtt egy meccsre és akár hozzáértés nélkül is, de szurkoljatok valamelyik csapatnak közösen.

8. Szinkron: Nézzetek meg egy filmet úgy, hogy leveszitek a hangot és magatok találjátok ki a szöveget hozzá. Ha kimulattátok magatokat, akkor ér megnézni eredeti szinkronnal is...

Ha további tanácsokra van szükséged, itt mindent megtalálsz.

Először vagy itt?
Csatlakozz hozzánk!

Kérjük töltsd ki az alábbi mezőket!
Nemed:
Társkeresés megkezdése

A regisztrációval elfogadod az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat.

VAGY
Regisztrálj Facebookkal!
A ctk.hu weboldalunk Sütiket és egyéb látogatáskövetési technológiákat használ, hogy javítsuk a böngészési élményt, valamint személyre szabott tartalmat és célzott hirdetéseket jeleníthessünk meg, és megérthessük honnan érkeznek és mit szeretnének látogatóink. További információk
További lehetőségek
Mindet elfogadom