Belépés tagoknak › Társkereső / Tanácsadás / 10 szokás, amit a boldog párkapcsolatban élők tesznek

A párkapcsolati szakértők szerint ez a 10 dolog a boldog párkapcsolatban élők titka. Egy biztos, mindketten kelletek hozzá. Ha pedig még keresed a párod érdemes előre felkéyzülnöd...

 10 szokás, amit a boldog párkapcsolatban élők tesznek


Általában azt gondoljuk, hogy a legnehezebb feladat megtalálni a párunkat, pedig utána még számos akadályt kell vennünk közösen. Akár még keresed a párod, akár már megtaláltad az Igazit, ezekből a párkapcsolati szakemberek által összeállított tanácsokból Te is ihletet meríthetsz, hogy hogyan teheted boldogabbá az életedet. Mindegyik tanács az egyedülállóknak is szólhat.


1.    Tervezni kell


Néha hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy ha a megfelelő ember van melletünk, akkor minden nap móka és kacagás lesz. Ez néha igaz is lehet, de főleg egy hosszú távú kapcsolatban igenis szükség van arra, hogy előre eltervezzük közösen vagy, hogy megszervezzünk egy közös programot. Ugyanez a tévhit él a társkeresőkben, amikor azt várják, hogy az Igazi és vele együtt a szerelem csak úgy besétál az életükbe. Néha vannak csodák, vannak jobb napok, de az esetek többségében, ki mint vet, úgy arat alapon kapunk mindent…


2.    Barát és szerető egyben


Társkeresők, sajnos nem elég a szenvedély és a szikra, ha nem érzed azt, hogy az, akivel ismerkedsz a legjobb barátod is lehet egyben, akkor nincs nagy jövője a kapcsolatotoknak. A legtöbb boldog párkapcsolat ugyanis barátság is egyben.


3.    A hülye szokásait is szeresd


Ha a furcsa szokásai idegesítenek és felbosszantanak, akkor bizony hosszú távon is problémáitok lesznek. Mindenkinek vannak furcsa dolgai, ha valami olyannal találod szembe magad a társkeresés során, amit nem tudsz tolerálni, akkor az az ismerkedés végét jelentheti.


4.    Veszekedni mindenki tud, problémát megoldani már kevesebben


Minden párkapcsolatban vannak hatalmas viták, előfordul, hogy nem értetek egyet. Nem kell menekülni a konfliktus elől, de arra rá kell jönnötök, hogy hogyan tudjátok kiengesztelni egymást. Fel kell ugyanis vállalni, de mindenek előtt fel kell ismerni a tévedést, utána pedig ki kell mondani, hogy bocsánat, neked volt igazad.


5.    Kaland az élet


Lehet, hogy félsz elhagyni a komfortzónádat, de mind a társkeresés során, mind pedig egy hosszabb kapcsolatban fontos, hogy néha vállald a kockázatot és kalandozz, akár egyedül vagy akár már párkapcsolatban élsz. Ha ez utóbbiról van szó, akkor különösen fontos, hogy együtt éljetek át új dolgokat. Nem kell feltétlenül nagy dolgokra gondolnod, kicsiben is elkezdheted, például ha még társat keresel, de eddig tartottál az internetes társkereséstől, akkor most próbáld ki. Ha pedig már párkapcsolatban élsz, akkor egy túrázás vagy egy közös piknik is feldobhatja a hangulatot.


6.    Kompromisszumok


A közösen talált megoldás, az ha tudunk engedni az elképzeléseinkből és nem ragaszkodunk túlságosan hozzájuk, nagyon hasznos lehet egy kapcsolatban. Sok problémát okozhat ha hiányzik az életetekből ez a fajta rugalmasság.

7.    Időt kell szakítani a bolondozásra


A számlák befizetése, a háztartásvezetés, persze fontos dolgok, időt és energiát emésztenek fel, de fontos odafigyelni rá, hogy jusson idő arra is, hogy néha közösen elengedjtek magatokat. Nyúljatok vissza egy kicsit a gyermekkorotokig, találjátok meg együtt a gyermeki éneteket és lazítsatok. Ugyanez igaz azokra a társkeresőkre is, akik már görcsösen szeretnék megtalálni a párjukat, kicsit engedjétek el, nevessetek és meglátjátok, hamarosan sikerülni fog.


8.    Másokkal is jól kijöttök


Hiba lenne azt gondolni, hogy a párotoktól mindent meg fogtok kapni. Néha kell egy kis külön töltött idő is, amikor a barátaitokkal, ismerőseitekkel vagytok. Meglátjátok, a kényszerpihenő után még jobb lesz újra együtt lenni…


9.    Nem kell nagy dolgokra vágyni


Azok az emberek és párok a legboldogabbak, akik az apróságoknak is tudnak örülni. Nem feltétlenül kell egy 5 csillagos szállodába mennetek ahhoz, hogy kipihenjétek magatokat, de akár egy otthoni TV-nézés is elég lehet ahhoz, hogy egymásra hangolódjatok.


10.    Szex


Nem lehet kihagyni a felsorolásból… A jó szexuális élet mindennek az alapja, ha nem élvezitek, akkor nem szabad a szőnyeg alá söpörni a problémát, foglalkoznotok kell vele, hogy a másiknak is jó legyen. Igaz ez azokra is, akik még csak a kapcsolatuk elején járnak, de azokra is, akik már régebb óta együtt vannak.

Először vagy itt?
Csatlakozz hozzánk!

Kérjük töltsd ki az alábbi mezőket!
Nemed:
Társkeresés megkezdése

A regisztrációval elfogadod az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat.

VAGY
Regisztrálj Facebookkal!
A ctk.hu weboldalunk Sütiket és egyéb látogatáskövetési technológiákat használ, hogy javítsuk a böngészési élményt, valamint személyre szabott tartalmat és célzott hirdetéseket jeleníthessünk meg, és megérthessük honnan érkeznek és mit szeretnének látogatóink. További információk
További lehetőségek
Mindet elfogadom