Tanácsadás

Először vagy itt?
Csatlakozz hozzánk!

Kérjük töltsd ki az alábbi mezőket!
Nemed:
Társkeresés megkezdése

A regisztrációval elfogadod az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat.

VAGY
Regisztrálj Facebookkal!

Hiszel a nyitott kapcsolatokban?

Hiszel a nyitott kapcsolatokban?

Poligámia, nyitott kapcsolat vagy anti-monogámia, akárhogy is hívjuk nem egyszerű kérdés és még nehezebb beszélni róla a partnereddel... Hol van a hűség helye manapság?


A monogámiát egyfajta kényszerként fogjuk fel, kötöttségként éljük meg, pedig, ha másik nézőpontból vizsgáljuk a kérdést, akkor úgy is lehet látni, hogy egy választás...

Bővebben ›

A legjobb randitippek férfiaktól nőknek

A legjobb randitippek férfiaktól nőknek

Érdekes megvilágításba kerülhet a nők számára a társkeresés, ha megnézzük a férfiak milyen tippeket adnának nekik...


Legyél nyílt: Ne lepődj meg azon, ha az első randi nem a klasszikus szabályoknak megfelelően zajlik és mondjuk egy elegáns étterem helyett egy hamburgeresnél vagy a vidámparkban töltitek.

Ne ítélj elsőre és ne kutakodj utána: különösen az internetes társkeresésnél hajlamosak a nők utánanézni...

Bővebben ›

Egyedül is sziklaszilárdan

Egyedül is sziklaszilárdan

Vannak olyan típusú emberek, akikre mindig lehet számítani, akik annyira erősek, hogy mindenki rájuk támaszkodik és tőlük vár tanácsot, segítséget. Ha magadra ismersz, akkor valószínűleg tudod, hogy néha az ilyen erős embereknek is szükségük van gyámolításra.

Kihez fordulhatsz, ha egy nehéz időszakon mész keresztül? Ha csak kisebb dologról van szó,...

Bővebben ›

Lehet beszélni az első randin az exről?

Lehet beszélni az első randin az exről?

Ismerős lehet a szituáció: először találkoztok egy igazi randi keretein belül, akár isztok is pár pohárral, szóba kerül a munka és a privát élet egyaránt...és akkor már az elmúlt kapcsolatok is terítékre kerülhetnek. Vagy nem?

Tipikus hiba, ami nincs kifejezetten jó hatással egy kezdődő párkapcsolatra, ismerkedésre. Szóval, mi a megoldás? Soha ne beszéljünk a múltról, várjuk meg amíg a másik érdeklődik? Vagy bizonyos idő elteltével már elő lehet hozakodni a témával?
...

Bővebben ›

Túljutni Rajta...

Túljutni Rajta...

Nagy és sokakat éréintő kérdés, hogy hogyan lehet túljutni egy szakításon? Mi játszódik le ilyenkor bennünk és mi az, ami segíthet?A szakítással kapcsolatban csak az idő gyógyíthatja be véglegesen a sebeket. Lapozz előre a naplódban amennyire csak tudsz és vésd bele nagy nyomtatott betűkkel: Na, éshogy érzed magad most? - Előre kell...

Bővebben ›
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
A ctk.hu weboldalunk Sütiket és egyéb látogatáskövetési technológiákat használ, hogy javítsuk a böngészési élményt, valamint személyre szabott tartalmat és célzott hirdetéseket jeleníthessünk meg, és megérthessük honnan érkeznek és mit szeretnének látogatóink. További információk
További lehetőségek
Mindet elfogadom