Belépés tagoknak › Társkereső / Tanácsadás / Egyedülálló dolgozó anyaként is lehet? - Társkeresés felsőfokon

Sok gyerekét egyedül nevelő nő szerint egy átdolgozott nap után, miután végre egy kicsit szusszanni tudnának az utolsó dolog, amihez kedvük van, az az, hogy társkeresőzzenek vagy a szerelmi életükkel foglalkozzanak. Aki mégis ráveszi magát és regisztrál egy online társkeresőre az később szembesül azzal, hogy nem is olyan könnyű összeszervezni a munkát, a magánéletet és a magánélet azon részét, amibe egy párkapcsolat tartozik.

Egyedülálló dolgozó anyaként is lehet? - Társkeresés felső fokonAmikor egyedülálló anyukákat a randizási szokásaikról vagy a szerelmi életükről kérdezünk, akkor a válasz általában egy gúnyos nevetés egy visszakérdezés kísretében: "Azt hiszed van nekem szerelmi életem?!"


Tény, hogy nem könnyű megoldani az ismerkedést, ha a második műszak a hét minden napján jóformán 0-24 óráig tart. Mégis vannak, akik, még ha egy kis segítséggel is, de megoldják a helyzetet. Összeszedtük, hogy milyen tippeket ajánlanak az ismerkedéshez, azok az anyukák, akik elhatározták, nem száműzik az életükből a szerelmet.

Valóban készen kell rá állni

Sok anya szerint nem szabad elkapkodni a randizást. Ők azt állítják, hogy a legtöbb férfi tart a gyerekes nőktől, nem szívesen nevelik fel más gyerekét. Ilyenkor egyébként is sérülékeny lehetsz, gondold át, hogy készen állsz-e a hasonló reakciókra. Egy háromgyerekes anya, aki két éve vált el és azt nyilatkozta, hogy most kezdi azt érezni, hogy szeretne valakit találni, aki mellett újra nőnek érzi magát. De talán 3 évnek is el kell telnie ahhoz, hogy teljesen fel legyen rá készülve lelkileg.

Szocializálódj

Az egyedülálló anyák, akik több évig vagy évtizedig éltek együtt a volt férjükkel sokszor a legnagyobb problámát abban látják, hogy eltűntek mellőlük azok a házaspárok, akik régebben a baráti körüket jelentették. A gimnáziumi vagy főiskolai, egyetemi barátok, társaságok pedig már a házasság környékén szétszéledtek. A legnehezebb lépés a válás után az, hogy újra szociaizálódj, ismerkedj és lépj ki a komfortzónádból. Sokaknak az segít, ha heti egyszer-kétszer eljárhatnak sportolni, táncolni vagy csak beülni a kedvenc helyükre.

Online ismerkedni

A legtöbb egyedülálló anya az online ismerkedésre esküszik, szerintük így ki tudják szűrni azokat a férfiakat, akikkel nem is lenne értelme találkozniuk. Így a kevés idejükből már csak azokra a táskeresőkre kell időt szakítaniuk, akik valóban illenek hozzájuk. Persze, az internetes társkeresőkön kívül sok anya kezd új hobbiba, kezd el új társaságba járni, ami szerintük szintén remek lehetőség az ismerkedésre. Például szerintük az önkéntes munka is sokkal hatékonyabb az új partner megtalálásában, mint modndjuk az, ha egy bárban üldögölnének vagy eljárnának különböző szórakozóhelyekre.

Kezd kicsiben

Sokaknak az vált be, hogy egy-egy ebédszünetben találkoztak a lehetséges parnterjelölttel, amíg a gyerekek még óvodában vagy iskolában vannak, így nem kellett bűntudatot érezniük, hogy tőlük vesznek el értékes időt.

Sosem tudod meg milyen, amíg nem próbálod ki

A legfontosabb, hogy ne félj, tedd meg az első lépést. Lehet, hogy sokáig fog tartani, de végül úgyis megtalálod azt a férfit, aki illik hozzád. Vagy legfeljebb új barátokra teszel szert. Így vagy úgy, de mindenképpen megéri.

Ha egy kis bátorításra van szükséged, akkor kattints ide.

Először vagy itt?
Csatlakozz hozzánk!

Kérjük töltsd ki az alábbi mezőket!
Nemed:
Társkeresés megkezdése

A regisztrációval elfogadod az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat.

VAGY
Regisztrálj Facebookkal!
A ctk.hu weboldalunk Sütiket és egyéb látogatáskövetési technológiákat használ, hogy javítsuk a böngészési élményt, valamint személyre szabott tartalmat és célzott hirdetéseket jeleníthessünk meg, és megérthessük honnan érkeznek és mit szeretnének látogatóink. További információk
További lehetőségek
Mindet elfogadom