Belépés tagoknak › Társkereső / Tanácsadás / Milyen az extrovertált társkereső?

Legutóbb arról írtunk, hogy az introvertált, zárkózottabb emberek hogyan viselkednek, ha társkeresésről van szó. Most azt nézzük meg, hogy a társaságkedvelő, extrovertált emberek milyenek, amikor éppen keresik a szerelmet.Milyen az extrovertált társkereső?

Legutóbb tisztáztuk, hogy az introvertált emberek kevésbé szeretnek kilépni a komfortzónájukból, kevesebbet beszélnek, viszont nagyon jó hallgatóságot biztosítanak, sőt, remek ötleteik is vannak. Ezek a tulajdonságok pedig igazán jó partnerré teszik őket. Az extrovertált emberek ezzel szemben beszédesek, állandó nyüzsgésben vannak és imádják a társaságot.

Először azt kell tisztáznunk, hogy a való életben mindenkinek vannak visszahúzódó és kitárulkozó pillanatai, senkit sem lehet kizárólak egy típusba sorolni.

Mégis, akikben inkább az extrovertált típus van fölényben, azok többnyire nyüzsögni fognak párkeresőként is.

éshogy honnan ismered fel, hogy éppen egy extrovertált társkeresővel beszélgetsz és miért jó ha vele tartasz? Többek között azért, mert sokat beszél, de tudja is hogy milyen egy jó beszlélgetés. Ha bizalmi kapcsolat alakul ki kettőtök között, akkor azt fogod érezni, hogy felemelő a társasága.

Az extrovertáltak nem szeretnek online ismerkedni, rögtön a személyes találkozót szorgalmazzák. Személyesen pedig elbűvölőek tudnak lenni, éppen ezért a karrierépítésükkel sincsenek gondok. Szerentek a rivaldafényben lenni, szeretik, ha csodálják őket, ez akkor lehet idegesítő ha mellé önimádat is társul, de ezt már az első randin is látni fogod. Ha kicsit soknak érzed a viselkedését, akkor nyugodtan fejezd ki a nemtetszésedet, venni fogja a lapot, szereti az egyenes embereket. A rossz tulajdonságai közé tartozik viszont, hogy gyorsan elunja magát és a visszahúzódóbb emberek talán kényelmetlenebbül érezhetik magukat a társaságukban.

De ne aggódj, ha igazán szimpatikusak vagytok egymásnak, akkor ez a jellembeli különbség nem fog közétek állni, éppen azért mert, mint mindenkinek, még nekik is vannak csendesebb időszakaik. Ha Te introvertált vagy ő pedig inkább extrovertált, akkor meg kell tanulnotok kompromisszumokat kötni. De ez szinte minden párkapcsolatra igaz, ha érdekel, hogyan találnak egymásra és kezdik meg a közös életüket a Cronos Diplomás Társkeresők, akkor kattints ide.

Először vagy itt?
Csatlakozz hozzánk!

Regisztrálj Facebookkal!

Az ismerőseid nem látják, és soha nem posztolunk a nevedben!

vagy töltsd ki az alábbi mezőket:
Nemed:
Társkeresés megkezdése

A regisztrációval elfogadod az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat.