Sok társkereső azt gondolja, hogy csak akkor lehet sikeres, ha kicsit elferdíti a valóságot és megpróbál megfelelni az aktuális trendeknek. Pedig, ha valaki komoly kapcsolatot keres, nem a média által sugallt értékeket keresi a partnerében.

Ne játszd meg magad

Érdemes átgondoldoni, hogy vaójában mit is keres valaki, ha komoly kapcsolatot keres és nem csak az elképzeléseinkre, mások elképzeléseire és a filmek által sugározott képre támaszkodni. Vannak olyan értékek, amik sokkal fontosabbak, mint a ruhaméret vagy a pénz, ezeket keresik a komoly társkeresők, a többi csak hab a tortán.

Meghallgat és tanácsot ad


Fontos, hogy jót tudjatok egymással beszélni, ha pedig valamilyen problémával fordulsz hozzá, akkor türelmesen segítsen feloldani a benned rejlő feszültséget. Kit érdekel, hogy milyen izmos a párja, ha nem tudja türelmesen meghallgatni?


Természetes


Különösen a nők tartanak attól, hogy mi lesz, ha a párjuk smink nélkül, kócosan, a reggeli ébredés után meglátja őt... Pedig a férfiak szeretik a természetességet, sokszor észre sem veszik, hogy tettél-e fel alapozót és szempillaspirált vagy sem...


Vidám


Jó valaki olyan mellett lenni, akivel tudsz együtt nevetni. Értitek egymás vicceit, egy húron pendültök és ha esetleg le vagy törve, tudja, hogy mivel derítsen fel. A nevetés, egy szép és őszinte mosoly sok férfi szívét rabulejti.


Igényesség


Fontos az is, hogy törődj a külsőddel, nem kell nagy dolgokra gondolni, az is elég, ha ízlésesen öltözöl fel a randira és például nem lekopott körmökkel mész az első találkozásra. Fontos, hogy adj magadra, a nők és a férfiak is először a tisztaságot, az ápoltságot veszik észre.


Jóindulat


 Mindenki szereti a jóindulatot és a pozitív életszeméléletet, ezek olyan vonzó tulajdonságok, amikre egy hosszú párkapcsolatban különösen nagy szükség van a sikerhez.


Őszinteség


Az őszinteség a hosszú kapcsolatok alapköve, fontos, hogy az apró dolgokat se hallgassátok el egymás elől. Persze tudni kell, hogy hol a határ, mert a titokzatosság is izgalmas lehet egy párkapcsolatban, így fontos, hogy ne fedd fel magad teljesen.


Visszafogottság


Sok férfi megnézi azokat a nőket, akik kihívóan öltözködnek, de nem feltétlenül azért, mert el tudnák velük képzelni a hátraléő életüket. A visszafogottság sokkal fontosabb egy olyan férfi számára, aki komoly kapcsolatot keres.


Szerénység


Szintén a főleg férfiak által keresett tulajdonság a szerénység. Sokan szeretik, ha a párjuk nem törtető és agresszív a kapcsolaton belül, az élet más területein, például a karrierépítésben jól jöhet, de nem szabad hagyni, hogy a kapcsolatba is beférkőzzőn.


Visszajelzés


Nincs értelme játszmázni a randizás időszakában, sokan azt mondják, hogy egy nő ne jelezze, ha szimpatikusnak találja a férfit. Mi azt mondjuk, hogy igenis fontos a pozitív visszajelzés. Semmi értelme a titkolózásnak, ha mindketten komolyan gondoljátok.


Kezdeményezőkészség


Jó tulajdonság, mind a nők, mind pedig a férfiak részéről, ha tudnak kezdeményezni a szexban. A férfiaknak is jól esik néha, ha levadásszák őket, meg kell lennie egyfajta dinamikának a párkapcsolatban az ágyban is és felváltva kell vállalni a kezdeményező szerepét.


Titokzatosság


Azt már mondtuk, hogy fontos dolog az őszinteség, de nem árt némi titokzatosság sem. Legyen szó akár a párkapcsolat indulási szakaszáról, akár egy tíz éves párkapcsolatról.


Az érzelmek a legfontosabb


A szerelem ugye vak, ha valaki fellobbantja bennünk a lángot, akkor hajlamosak vagyunk elfeledkezni minden másról.

Először vagy itt?
Csatlakozz hozzánk!

Kérjük töltsd ki az alábbi mezőket!
Nemed:
Társkeresés megkezdése

A regisztrációval elfogadod az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat.

VAGY
Regisztrálj Facebookkal!
A ctk.hu weboldalunk Sütiket és egyéb látogatáskövetési technológiákat használ, hogy javítsuk a böngészési élményt, valamint személyre szabott tartalmat és célzott hirdetéseket jeleníthessünk meg, és megérthessük honnan érkeznek és mit szeretnének látogatóink. További információk
További lehetőségek
Mindet elfogadom