Belépés tagoknak › Társkereső / Tanácsadás / Online társkereső egyenlő bővülő kapcsolati háló

Be kell látnunk, hogy az életünk nagy részét az online térben töltjük, vagy ha vannak is olyan szerencsés emberek, akik kimaradtak a technikai újítások okozta életmódbeli változásokból, a munka, az alapvető háztartásvezetési feladatok mégis rengeteg időnket elrabolják. De az emberi kapcsolatokra továbbra is szükségünk van...

Online társkereső egyenlő bővülő kapcsolati háló

Ebben segíthet az online társkereső használata - megkönnyíti a kapcsolattartást és arra is jó megoldás, ha eltávolodtál a barátaidtól, úgy érzed, nincs kire támaszkodnod. Keresgélj az online térben.

Az online társkeresés legnagyobb előnye, hogy rengeteg emberrel léphetünk kapcsolatba, mint a hagyományos ismerkedés során. A legtöbb párkereső arra panaszkodik, hogy a beszűkült ismerettségi kör miatt nem tudnak ismerkedni, ezért döntöttek úgy, hogy kipróbálják az online társkeresést.

Emellett a rugalmasság, illetve a gyorsaság is e mellett az ismerkedési lehetőség mellett szól. Mivel bárhonnan és bármikor az egyedülállók rendelkezésére áll, így kiváló lehetőséget biztosít azoknak, akik munkájukból, életvitelükből adódóan csak kevés időt tudnak hagyományos ismerkedési forákkal tölteni, társaságba járni.

Szerencsére az is megkönnyíti a társkeresők dolgát, hogy előzetesen meg lehet ismerni a másik fél érdeklődési körét és arról is szerezhetünk információkat, hogy milyen kapcsolatot keres.

Mindezek mellett az is az online párkeresés erősségeként jfogalmazható meg, hogy a bátortalanok számára is lehetőséget biztosít. Sokkal kisebb a csalódás, a konfliktus vagy az elutasítás esélye.

De a fizikai távolság leküzdésében is segít. Egy társkereső oldalon eleg a keresési paramétereket, az elvárásokat megadnunk, ahhoz, hogy lássuk, az oldal szerint kik illenek a legjobban hozzánk.

Természetesen a személyes találkozó lesz a döntő tényező, de ha életünk párját nem is találjuk meg elsőre, legalább kimozdultunk, ismerkedtünk és elkerültük azt, hogy teljesen elszakadjunk a társkeresők világától.

Érdemes szem előtt tartani, hogy ha sokáig nem járunk társaságba, nem ismerkedünk, akkor előbb vagy utóbb óhatatlanul eltávolodunk az emberektől. Később pedig sokkal nehezebb lesz az újrakezdés.

Először vagy itt?
Csatlakozz hozzánk!

Kérjük töltsd ki az alábbi mezőket!
Nemed:
Társkeresés megkezdése

A regisztrációval elfogadod az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat.

VAGY
Regisztrálj Facebookkal!
A ctk.hu weboldalunk Sütiket és egyéb látogatáskövetési technológiákat használ, hogy javítsuk a böngészési élményt, valamint személyre szabott tartalmat és célzott hirdetéseket jeleníthessünk meg, és megérthessük honnan érkeznek és mit szeretnének látogatóink. További információk
További lehetőségek
Mindet elfogadom