Belépés tagoknak › Társkereső / Blog cikkjeink / Új hullám, új kezdet, új randi. Hogyan randizzuk koronavírus idején?

hogyan randizzunk koronavírus idején

Új hullám, új kezdet, új randi. Hogyan randizzunk koronavírus idején?

Zavaros időszakot élünk és fogalmunk sincs, hogy meddig tart még a káosz. Kaptad mindenfelől a sok jó tanácsot, hogy maradj otthon, ismerkedj online, hogyan legyél szerelmes a karantén alatt. Most még nincsenek olyan komoly korlátozások a koronavírus újabb hulláma miatt, mint tavasszal voltak, de benned lehet a félelem, hogy ez bármikor megtörténhet és felmerülhet a kérdés, hogy hogyan szervezz így randit?

KIFOGÁSOK

Az új helyzet új kifogásokat is teremt. Az online társkeresés során, már biztosan te is sok kifogást hallottál arról, hogy most pont miért nem alkalmas a várva várt randi: a túlórától a terhes macskán át a betegségig mondtak már neked mindent…

Most valóban benne van a pakliban, hogy a legmeggyőzőbb, legjobb profilképpel rendelkező, legszimpatikusabb levelezőpartnered pont elkapja a koronavírust és karanténra ítélik. De hacsak nem romlik annyira az állapota, hogy lélegeztetőgépre kerüljön, akkor biztos lehetsz benne, hogy legalább online tartja veled a kapcsolatot és beszámol neked a kálváriájáról.

Viszont, ha karanténra hivatkozva nem akar veled találkozni csak levelezni, bár nem is tudja részletesen elmesélni, hogyan éli meg a bezártságot, akkor menekülj! Elég valószínű, hogy ez az ember csúnyán kihasználja a helyzetet és pont annyira komolytalan, mint az, aki a „terhes macskája miatt” aggódik.

nincs kifogás, ha randiról van szó, higgy a szerelemben

VIGYEK MASZKOT A RANDIRA?

Végre nincs több kifogás és sikerül megbeszélni, hogy hol és mikor fogtok találkozni! Eddig mindössze olyan dilemmákkal kellett szembesülnöd, mint hogy mit vegyél fel az első randira, mit mondj, esetleg a tenyeredbe írj egy szellemes idézetet, arra az esetre, ha nem jutna az eszedbe semmi eredeti: szerelmes idézeteket itt találsz

Most pedig azon gondolkozol, hogy vajon vigyél-e maszkot a randira? Vajon a másik maszkban lesz? A koronavírus második hullámának idején az a legjobb, ha viszel magaddal maszkot mindenhova. Lehet, hogy egy könnyű sétát terveztek a szabad levegőn, lehet, hogy egy romantikus kávézó teraszára esik a választásotok, randitippekről itt olvashatsz.

ahol jelenleg nincs szabályozás alatt a maszkviselés, viszont bármikor kerülhettek olyan helyzetbe, pl. tömegközlekedésen, ahol kötelező felvenni a maszkot.

HONNAN TUDOM, HOGY TETSZEM NEKI??

Honnan tudhatod, hogy tényleg egy hullámhosszon vagytok? Vagy mikor érdemes időt adni annak, hogy összecsiszolódjatok? Cseppet sem romantikus a maszkhelyzet és így fogalmad sincs mit gondol rólad a másik. Ne ess kétségbe, ha nem kapsz két puszit, de lehet, hogy még csak kézfogás sem lesz!

Jelek azonban most is vannak, melyről a következő blogban többet olvashatsz! Mindenesetre a kommunikáció mindennél fontosabb! Ha egyáltalán nem tudod, hogy mit mondj, kérdezd meg tőle, hogy ő hogyan éli meg ezt a bizonytalansággal teli vírushelyzetet! Ez most mindenkit érint és mindenkinek van véleménye róla. Ebből a véleményből sok dolog kiderül a partneredről, amit egyébként is meg akartál kérdezni, pl. a munkájával vagy a szabadidejével kapcsolatban. A randi végén kérdezd meg tőle, hogyan érezte magát! Ha pedig nincs több kifogás a második randit illetően, akkor máris jó úton haladtok a boldog párkapcsolat felé!

a szerelem mindenek felett, mondj igent a randira

Most lehet, hogy lassabban bontakoznak ki a kapcsolatok, mint korábban, de ne feledd: a háborúban is ugyanúgy estek szerelembe az emberek, mint békeidőben. A boldog párkapcsolatért viszont sokat kell tenni! Olvasd továbbra is blogunkat, ahol mindig hasznos tippekkel látunk el Téged, mert mi is ugyanúgy hiszünk a szerelemben, mint Te!

További kérdésed van? Személyes tanácsadásért vedd fel velem a kapcsolatot!

Először vagy itt?
Csatlakozz hozzánk!

Kérjük töltsd ki az alábbi mezőket!
Nemed:
Társkeresés megkezdése

A regisztrációval elfogadod az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat.

VAGY
Regisztrálj Facebookkal!
A ctk.hu weboldalunk Sütiket és egyéb látogatáskövetési technológiákat használ, hogy javítsuk a böngészési élményt, valamint személyre szabott tartalmat és célzott hirdetéseket jeleníthessünk meg, és megérthessük honnan érkeznek és mit szeretnének látogatóink. További információk
További lehetőségek
Mindet elfogadom