Belépés tagoknak › Társkereső / Tanácsadás / Mit néznek meg a férfiak egy nőn?

A legtöbb női magazin arról ír, hogy mik azok a dolgok, amiket a hölgyek megnéznek az első randin a férfiakon. De mi a helyzet az ellenkező nemmel? A társkereső férfiak többségének ugyanolyan fontos az első benyomás mint a nőknek, nézzük, mire is alapoznak ilyenkor.

Mit néznek meg a férfiak egy nőn?


Mire alapozzák a társkereső férfiak az első benyomásukat – merül fel sok nőben a kérdés, amikor belevágnak az internetes párkeresésbe. Több férfi véleményét kérdezte meg nemrégiben egy újságíró, ezekből 7 pontos listát állított össze, ami jó kiindulási alapul szolgálhatnak minden nőnek, aki éppen az első randevújára készülődik.


Ha szem előtt tartod ezeket a szempontokat, kiegészítve az eddigi tapasztalataiddal, akkor garantáltan jó első benyomást fogsz elérni.


1.    Kifejező arc:


A férfiak többsége szereti, ha egy nőnek kifejező bájos arca van, nem is érdekli őket a testfelépítés, inkább az arc és a kisugárzás van először középpontban. A szemek, egy boldog mosoly és a különböző arckifejezések kerülnek először terítékre, ebből olvasnak a párkereső férfiak.


2.    Testkérdés:


Sok férfit elriaszt, ha egy nő túlságosan sportos és nagyobb a bicepsze mint neki… Persze, örülnek neki, ha egy hölgy figyel a súlyára, de első körben nyilván nem a lapos has és az izmos lábak kerülnek előtérbe, hanem mondjuk a dekoltázs.


3.    Öltözködés:


Az arc és a test után kerülnek előtérbe a különböző ruhadarabok, pedig a nők nagyon gondosan meg szokták tervezni az első randis szetteket, mégsem ez kapja a legnagyobb figyelmet. „Nem az érdekel, hogy milyen drága vagy szexi ruhát visel, inkább azt nézem, hogy mennyire érzi jól magát benne, mennyire közvetíti a személyiségét. Próbálok rájönni az öltözködéséből, hogy ki is az a nő, akivel randizok.” – Nyilatkozta egy társkereső férfi.


4.    A hang is fontos:


Több férfi is kiemelte, hogy a hangoskodó nőket ellenszenvesnek és agresszívnek tartja. Nem mindegy tehát, hogy mit és hogyan mondunk, próbáljuk az első alkalommal visszafogottabbak lenni. Persze, ez nem azt jelenti, hogy hazudtoljuk meg önmagunkat, de tény, hogy a lágy, nőies nőket kedveli a legtöbb férfi.


5.    Sok férfi barátja van?


Több férfi is szereti kideríteni már az első randin, hogy mennyi férfi barátja, ismerőse van a hölgynek, akivel leült randizni. Szeretik azt is feltérképezni, hogy milyen közeliek ezek a kapcsolatok, mennyire jelentenek konkurenciát. Tehát, ha szóba kerül egy jó barátunk, akkor érdemes tisztán és világosan fogalmazni vele kapcsolatban, nehogy egy félreértés szegje kedvét az udvarlónknak és emiatt ne merjen továbblépni.


6.    Kiegészítők:


Pár úriember fontosnak tartja a különböző kiegészítőket is, ők úgy gondolják, hogy ezekből lehet igazán a nők személyiségére, tulajdonságaira következtetni. Szemüveg, ékszerek, kalapok, táskák és még a randi előtt olvasott, asztalon felejtett könyv vagy újság is beszédes lehet a szemfüles pasiknak.


7.    Szemkontaktus:


A szem a lélek tükre, örök klasszikus… A férfiak szeretnek mélyen egy nő szemébe nézni, szeretik, ha tudnak olvasni egy-egy pillantásból és legfőképpen azt, ha a hölgy tud üzeneteket közvetíteni a szemével. Ezeket a pillantásokat kutatják a férfiak.

Először vagy itt?
Csatlakozz hozzánk!

Kérjük töltsd ki az alábbi mezőket!
Nemed:
Társkeresés megkezdése

A regisztrációval elfogadod az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat.

VAGY
Regisztrálj Facebookkal!
A ctk.hu weboldalunk Sütiket és egyéb látogatáskövetési technológiákat használ, hogy javítsuk a böngészési élményt, valamint személyre szabott tartalmat és célzott hirdetéseket jeleníthessünk meg, és megérthessük honnan érkeznek és mit szeretnének látogatóink. További információk
További lehetőségek
Mindet elfogadom